ImmunPro 2 + 1 AKCIÓ
ImmunPro 2 + 1 AKCIÓ 2 termék vásárlása esetén + 1-et ajándékba kap!

Protexin ImmunPro (30 db kapszula)

Javasolt antibiotikum kezelés vagy gyomor- bélrendszeri fertőzés, illetve ennek következtében kialakult hasmenés esetén. Az A- és C-vitamin az immunrendszer normál működéséhez járul hozzá.

Javasolt antibiotikum kezelés vagy gyomor- bélrendszeri fertőzés, illetve ennek következtében kialakult hasmenés esetén. Az A- és C-vitamin az immunrendszer normál működéséhez járul hozzá.A Protexin ImmunPro különleges táplálkozási igény­hez igazított összetételű speciális – gyógyászati célra szánt – tápszer, amely az élő baktériumflóra 7-féle törzsét, A- és C-vitamint tartalmaz.

Javasolt : antibiotikum kezelés vagy gyomor- bélrendszeri fertő­zés, illetve ennek következtében kialakult hasmenés esetén. A készítményben lévő A- és C-vitamin az immunrendszer normál műkö­déséhez járul hozzá.

A készítményben lévő A- és C-vitamin hozzá-járul az immunrendszer normál működéséhez.

Tárolás: száraz, hűvös helyen, napfénytől védve. Hűtést nem igényel. Gyermek elől elzárva tartandó.

Minőségét megőrzi: a doboz alján jelzett hónap végéig (hónap, év).

Gyártja: Probiotics International Ltd., Lopen Head, South Petherton, Somerset, TA13 5JH, Egyesült Királyság

Forgalmazza: VitaminKosár Kft. 1117 Budapest, Nádorliget utca 7/c. www.protexin.hu

Élő baktériumflóra 7-féle törzsét, A- és C-vitamint tartalmazó speciális – gyógyászati célra szánt – tápszer

Javasolt: antibiotikum kezelés vagy gyomor- bélrend­szeri fertőzés, illetve ennek következtében kialakult hasmenés esetén.

Nettó tömeg: 6,9 g

Fontos figyelmeztetés: Csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható! Kizá­rólagos táplálkozásra nem alkalmas,a kiegyen­súlyozott táplálkozást nem helyettesítheti. Terhes nők, gyer­me­­kek vagy immuno­lógiai kezelés alatt álló betegek esetén a készítmény szedése előtt kérje ki az orvosa tanácsát!

Nyomokban szóját és tejet tartalmazhat.

Adagolás: A készítmény szokásos napi adagja felnőtteknek 1 kap­szula, étkezés után. A kapszula és az anti­bio­tikum tartalmú gyógyszer bevétele között legalább 2 óra teljen el.

Összetevők : C-vitamin (L-aszkorbinsav), frukto-oligo­szacharid, kapszula (hidroxi-propil-metil-cellulóz), A-vitamin (retinil-acetát), Lacto­bacillus paracaseiPXN37, Lactobacillus rham­nosusPXN54, Strepto­coccus thermophilusPXN66, Lactobacillus acido­philusPXN35, csomó­sodás gátló (magnézium-sztearát), Bifido­bacterium brevePXN25, Bifidobacterium longumPXN30, Lacto­bacillus bulgaricusPXN39.

Tápanyagok100 grammban1 kapszulában
Energia1373 KJ / 327 kcal2,47 KJ / 0,59 kcal
Zsír1,2 g2,2 mg
amelyből telített zsírsavak1,0 g1,8 mg
Szénhidrát91,0 g163,8 mg
amelyből cukrok50,3 g90,5 mg
Fehérje1,86 g3,3 mg
0,19 g0,34 mg
C-vitamin (L-aszkorbinsav)46,8 g80 mg (NRV 100 %)
Frukto-oligoszacharid40,7 g73,26 mg
A-vitamin5,9 g800 µg (NRV 100 %)
Élőflóra mennyisége1,1 x 1011 CFU*2 x 108 CFU*

* CFU: élő baktériumok mennyisége.

A kapszula növényi alapanyagból készül.

Partner patikák

Partner patikák, ahol a termékeinket biztosan megtalálja. A patikai árak nem azonosak a honlapunkon feltüntetett webshop árakkal! Az árakban jelentős eltérések lehetnek. Kérem tájékozódjon vásárlás előtt!