Miért válasszam a Protexint?

Miért van szükségem probiotikumra?

Az orvostársadalom ma már széles körben evidenciaként tekint a bélflóra egészségének hasznos baktériumokkal, ún. probiotikumokkal történő fenntartására és helyreállítására. Betegként azonban zavarbaejtően sok készítménnyel találkozhatunk, amely azt hirdeti magáról, hogy probiotikum illetve, hogy a bélflóra helyreállítására alkalmas. Akkor hát miért pont a Protexint érdemes választania?

Íme a legfontosabb érvek:

Miért van szükségem probiotikumra?

A bevitt baktériumok sok termék esetében napok alatt kiürülnek a bélből. A Protexin készítmények baktériumait hozzáadott prebiotikum (frukto-oligoszacharid, inulin) segíti a kolóniaképzésben és a gyors elszaporodásban.

Miért van szükségem probiotikumra?

A probiotikumokkal végzett klinikai vizsgálatok sorra támasztják alá, hogy az egészségre gyakorolt pozitív hatás eléréshez kúraszerűen, hosszabb ideig kell szedni az ilyen jellegű készítményeket (4-6 hétig). A Protexin termékek kiszerelése igazodik ehhez, a termékek többsége 1-2 hónapra elegendő kapszulát tartalmaz, így könnyen kiszámolható, hogy a terápiás költség egy napra lebontva igen kedvező!

Miért van szükségem probiotikumra?

A humán eredetű törzsek képesek tartósan megtelepedni az emberi bélrendszerben; a hatásuk is tartós. Bár ma már növényben, állatban izolált ártalmatlan baktériumokat is forgalmaznak, csak az elvesztett természetes humán flóra szereplőit tartalmazó készítményt érdemes választani.

Miért van szükségem probiotikumra?

A Protexin termékekben található hasznos baktériumok savvédettek. Ún. savvédő köpeny segítségével sikerrel jutnak át a gyomor savas közegén, ezért a bevitt baktériumok kiemelkedő arányban , élve jutnak el a vastagbélbe. Csak a gyomorsavnak, epesavaknak és emésztő enzimeknek ellenálló forma garantálja, hogy a segítő baktériumok élve jussanak el a bélbe. A Protexin termékek mikrokapszulázott szemcséi ezt magas szinten biztosítják.

Miért van szükségem probiotikumra?

A Protexin termékek adagolásának pontosságát, biztonságát a magas színvonalú gyártási technológia adja. A Protexin termékekben a hasznos baktériumok korszerű tartósítási eljárással (ún. liofilizálással) kerülnek legyártásra, amelynek eredményeképpen hűtés nélkül, szobahőmérsékleten tárolhatóak a készítmények, valamint a baktériumok csíraszáma a minőség megőrzési idő végéig garantált.

További jó tanácsaink, mielőtt probiotikumot választ:

  • Mivel a bélbaktériumok sokrétű multikultúráját kívánjuk pótolni, ezért válasszunk minél több törzset tartalmazó készítményt!
  • A csecsemőknek és a kisgyermekeknek más összetételű készítményre van szükségük, mint a felnőtteknek. Ha gyermekünknek keresünk probiotikumot, válasszunk speciálisan rájuk szabott terméket! (Pl. Protexin Restore)
Összes termék megtekintése ...

Partner patikák

Partner patikák, ahol a termékeinket biztosan megtalálja. A patikai árak nem azonosak a honlapunkon feltüntetett webshop árakkal! Az árakban jelentős eltérések lehetnek. Kérem tájékozódjon vásárlás előtt!