ImmunPro 2 + 1 AKCIÓ
ImmunPro 2 + 1 AKCIÓ 2 termék vásárlása esetén + 1-et ajándékba kap!
Tovább a termék oldalra...

Lepicol Plus

A benne található egyiptomi útifű maghéj hozzájárul a normál bélműködéshez és a bélműködés ritmusának fenntartásához. Fogyasztásával segítheti a napi rostszükséglet biztosítását

A benne található egyiptomi útifű maghéj hozzájárul a normál bélműködéshez és a bélműködés ritmusának fenntartásához. Fogyasztásával segítheti a napi rostszükséglet biztosítását3298 Ft

Jelenleg nem rendelhető

A Lepicol Plus gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény székrekedés ellen. Elsősorban az időskori bélrenyheség esetén ajánljuk, de mivel görcsöt, hasmenést nem okoz, terhes nők és nagyobb gyermekek is használhatják.

Az oldódó élelmi rost (az egyiptomi útifű maghéjának őrleménye) nagy mennyiségű vizet köt meg, térfogata több mint hússzoros lesz. A megnövekedett térfogat a béltartalmat növeli és hígítja, a bélmozgást serkenti. A zselészerű anyag a bélrendszeren áthaladva gyengéden, szinte simogatva tisztítja a bélfalat és még a rejtett zugokba is eljut. Egyedülálló hatása, hogy eközben az ötféle probiotikus baktériumtörzs szaporodásnak indulva csökkenti a belek pH-ját, serkenti a perisztaltikát, gátolja a káros baktériumok szaporodását, azaz javítja a bélrendszer mikrobiológiai egyensúlyát. Ez tovább lágyítja és mintegy ötödével növeli a béltartalmat. Az inulin szerepe összetett, részben vizet köt meg, részben prebiotikumként elősegíti a hasznos baktériumok elszaporodását. Az eredmény: könnyű, laza széklet.

Az 5 grammos tasakok tartalma:

  • 3,45 g oldható élelmi rost (Plantaginis ovatae seminis tegumentum, egyiptomi útifű maghéjőrlemény)
  • 1,50 g inulin
  • 0,05 g probiotikum (Lactobacillus plantarum, Lb rhamnosus, Lb delbruecki ssp. bulgaricus, Lb acidophilus, Bifidobacterium bifidum).

Ez a kombináció egyedülálló és kíméletes.

Adagolása

napi egy-két alkalommal egy-egy tasak, bögrényi (2,5 dl) folyadékban elkeverve. Bevétele után még legalább ugyanennyi folyadék fogyasztása szükséges. Kúraszerűen alkalmazandó.

Figyelmeztetések

Soha ne vegye be a granulátumot szárazon, mert az fulladást, a nyelőcső és a bélrendszer elzáródását, illetve a széklet „besülését”, beszáradását okozhatja. Nem szedhető a belek bénulása, a perisztaltikát csökkentő gyógyszerek szedése, vastagbéltágulat, illetve a bélrendszer szűkülete, bélelzáródás gyanúja, nyelési nehézség esetén.

Partner patikák

Összegyűjtöttük referencia patikáinkat, melyekben biztosan megtalálhatja termékeinket!