ImmunPro 2 + 1 AKCIÓ
ImmunPro 2 + 1 AKCIÓ 2 termék vásárlása esetén + 1-et ajándékba kap!
Tovább a termék oldalra...

Lepicol Napi Rost 50x növényi kapszulában

A benne található egyiptomi útifű maghéj hozzájárul a normál bélműködéshez és a bélműködés ritmusának fenntartásához. Fogyasztásával segítheti a napi rostszükséglet biztosítását

A benne található egyiptomi útifű maghéj hozzájárul a normál bélműködéshez és a bélműködés ritmusának fenntartásához. Fogyasztásával segítheti a napi rostszükséglet biztosítását3450 Ft

Jelenleg nem rendelhető

A Lepicol étrend-kiegészítő készítmény. A benne található egyiptomi útifű maghéj hozzájárul a normál bélműködéshez és a bélműködés ritmusának fenntartásához. Fogyasztásával segítheti a napi rostszükséglet biztosítását. Egyiptomi útifű maghéjat, 5-féle hasznos baktériumtörzset és inulint tartalmaz.

Az oldódó élelmi rost (az egyiptomi útifű maghéjának őrleménye) nagy mennyiségű vizet köt meg, térfogata több mint hússzoros lesz. A megnövekedett térfogat a béltartalmat növeli és hígítja, a bélmozgást serkenti. A zselészerű anyag a bélrendszeren áthaladva gyengéden, szinte simogatva tisztítja a bélfalat és még a rejtett zugokba is eljut. Egyedülálló hatása, hogy eközben az ötféle hasznos baktériumtörzs szaporodásnak indul. Az inulin szerepe összetett, részben vizet köt meg, részben prebiotikumként elősegíti a hasznos baktériumok elszaporodását.

Összetétel:

Psyllium husk(egyiptomi útifűmaghéj), Inulin, Hidroxi-propil-metil-cellulóz, Magnézium sztearát(csomosódásgátló), Lactobacillus rhamnosus PXN54, Bifidobacterium bifidum PXN23, Lactobacillus acidophilus PXN35, Lactobacillus plantarum PXN47, Lactobacillus bulgaricus PXN39.

A termék Gluténmentes.

Adagolási javaslat:

A felnőtteknek naponta 2-8 kapszula fogyasztása javasolt étkezések előtt 30 perccel egy pohár (2,5 dl) vízzel vagy gyümölcslével. A beszedett mennyiség után fogyasszanak további egy pohár vizet vagy gyümölcslevet.

Fokozott folyadékbevitel javasolt!

A készítmény fogyasztása 6 éves kor alatt nem javasolt!

Figyelem!

  • Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
  • A készítmény gyermekek elől elzárva tartandó.
  • Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.
  • A készítmény nyomokban szóját és tejet tartalmazhat.

Kapcsolódó termékek Összes termék megtekintése ...

Partner patikák

Összegyűjtöttük referencia patikáinkat, melyekben biztosan megtalálhatja termékeinket!