Miért válasszam a Protexint?

Miért van szükségem probiotikumra?

Az orvostársadalom ma már széles körben evidenciaként tekint a bélflóra egészségének hasznos baktériumokkal, ún. probiotikumokkal történő fenntartására és helyreállítására. Betegként azonban zavarbaejtően sok készítménnyel találkozhatunk, amely azt hirdeti magáról, hogy probiotikum illetve, hogy a bélflóra helyreállítására alkalmas. Akkor hát miért pont a Protexint érdemes választania?

Íme a legfontosabb érvek:

Miért van szükségem probiotikumra?

A bevitt baktériumok sok termék esetében napok alatt kiürülnek a bélből. A Protexin készítmények baktériumait hozzáadott prebiotikum (frukto-oligoszacharid, inulin) segíti a kolóniaképzésben és a gyors elszaporodásban.

Miért van szükségem probiotikumra?

A probiotikumokkal végzett klinikai vizsgálatok sorra támasztják alá, hogy az egészségre gyakorolt pozitív hatás eléréshez kúraszerűen, hosszabb ideig kell szedni az ilyen jellegű készítményeket (4-6 hétig). A Protexin termékek kiszerelése igazodik ehhez, a termékek többsége 1-2 hónapra elegendő kapszulát tartalmaz, így könnyen kiszámolható, hogy a terápiás költség egy napra lebontva igen kedvező!

Miért van szükségem probiotikumra?

A humán eredetű törzsek képesek tartósan megtelepedni az emberi bélrendszerben; a hatásuk is tartós. Bár ma már növényben, állatban izolált ártalmatlan baktériumokat is forgalmaznak, csak az elvesztett természetes humán flóra szereplőit tartalmazó készítményt érdemes választani.

Miért van szükségem probiotikumra?

A Protexin termékekben található hasznos baktériumok savvédettek. Ún. savvédő köpeny segítségével sikerrel jutnak át a gyomor savas közegén, ezért a bevitt baktériumok kiemelkedő arányban , élve jutnak el a vastagbélbe. Csak a gyomorsavnak, epesavaknak és emésztő enzimeknek ellenálló forma garantálja, hogy a segítő baktériumok élve jussanak el a bélbe. A Protexin termékek mikrokapszulázott szemcséi ezt magas szinten biztosítják.

Miért van szükségem probiotikumra?

A Protexin termékek adagolásának pontosságát, biztonságát a magas színvonalú gyártási technológia adja. A Protexin termékekben a hasznos baktériumok korszerű tartósítási eljárással (ún. liofilizálással) kerülnek legyártásra, amelynek eredményeképpen hűtés nélkül, szobahőmérsékleten tárolhatóak a készítmények, valamint a baktériumok csíraszáma a minőség megőrzési idő végéig garantált.

További jó tanácsaink, mielőtt probiotikumot választ:

  • Mivel a bélbaktériumok sokrétű multikultúráját kívánjuk pótolni, ezért válasszunk minél több törzset tartalmazó készítményt!
  • A csecsemőknek és a kisgyermekeknek más összetételű készítményre van szükségük, mint a felnőtteknek. Ha gyermekünknek keresünk probiotikumot, válasszunk speciálisan rájuk szabott terméket! (Pl. Protexin Restore)
Összes termék megtekintése ...

Partner patikák

Összegyűjtöttük referencia patikáinkat, melyekben biztosan megtalálhatja termékeinket!

Anyának lenni jó Apának lenni jó Védőnők Proxi Teknős